Video - Moisiu

Lidhja e Shkrimtarëve dhe Krijuesve Shqiptarë në Austri

"ALEKSANDËR MOISIU"
                Vjenë, Austri
Nr. Regj.: 746750400
Direkt zum Seiteninhalt

Hauptmenü:

Galeria
AKTIVITETET E LIDHJES PËRMES PAMJEVE FILMIKE

Përurimi i veprës "Kohëthyerja", të autorit
Hazir Mehmeti, Vjenë, qershor 2017
Orë letrare në kuadër të Javës
së Integrimit 2017, maj 2017
Orë letrare në Lalish Theater Vjenë, prill 2017
Promovimi i librit "Sykaltra" të autorit
Mërgim Osmani, Vjenë, prill 2017
Orë letrare për nder të pavarësisë
së R. së Kosovës, Vjenë, 17.02.2017
Orë letrare për nder të festës së Nëntorit,
23.11.2016, Vjenë
Driton Smakaj - "USHTARI I UÇK-së", poezi
Ragip Dragusha - "Lule drandofile", poezi
Besim Xhelili - "Atdheu im i dashur", poezi
Anton Marku - Cikël me poezi
Kollazh letrar dhe kulturor, Knittelfeld, 22.03.2015
Orë letrare për nder të pavarësisë
së R. së Kosovës, Vjenë, 17.02.2016
Illyricum 2013, 19.10.2013, Salzburg
Përurimi i librit publicistik "Udhëtim S",
të autorit Hazir Mehmeti
6-vjetori i pavarësisë së Kosovës,
Budapest 10 shkurt 2014
Përurimi i katër veprave të Besim Xhelilit,
Tiranë, 20 nëntor 2016
Më shumë materiale filmike gjeni në kanalin tonë në YouTube, duke shtypur mbi ikonën më poshtë


@ 2017

Lidhja e Shkrimtarëve dhe Krijuesve Shqiptarë në Austri
"ALEKSANDËR MOISIU", Vjenë
Zurück zum Seiteninhalt | Zurück zum Hauptmenü