Statuti - Moisiu

Lidhja e Shkrimtarëve dhe Krijuesve Shqiptarë në Austri

"ALEKSANDËR MOISIU"
                Vjenë, Austri
Nr. Regj.: 746750400
Direkt zum Seiteninhalt

Hauptmenü:

Statuti i Lidhjes në formatin pdf.
(në gjermanisht)
Statuti i Lidhjes në formatin pdf.
(në shqip...së shpejti)
Hape çertifikatën nga Regjistri Qendror i Shoqatave në Austri
@ 2017

Lidhja e Shkrimtarëve dhe Krijuesve Shqiptarë në Austri
"ALEKSANDËR MOISIU", Vjenë
Zurück zum Seiteninhalt | Zurück zum Hauptmenü