Personale - Moisiu

Lidhja e Shkrimtarëve dhe Krijuesve Shqiptarë në Austri

"ALEKSANDËR MOISIU"
                Vjenë, Austri
Nr. Regj.: 746750400
Direkt zum Seiteninhalt

Hauptmenü:

Botimet
DISA NGA BOTIMET E ANËTARËVE TANË:


Anton Marku “Vizioni blu”, poezi, 2012
Anton Marku “Në duet me vetveten”, poezi, 2013
Besim Xhelili “Baladë e ngrirë”, poezi, 2012
Besim Xhelili “Mes luleve dhe lotit”, poezi, 2013
Hazir Mehmeti “Mësimi shqip në Austri 1987-2012”, monografi, 2013
Ragip Dragusha “Andrra e lumturueme”, poezi, 2012
Ragip Dragusha “Forca e fatit dhe dashurisë”, poezi, 2012
Dan Kosumi “…dhe vjen një ditë…”, poezi, 2012
Teuta Kurhasku Rexhepi “Prush ndjenjash”, poezi, 2013
Haxhi Morina “Feniks”, poezi, 2014
Mërgim Osmani “Do t’i mbledh”, poezi, 2013
Mërgim Osmani “Me sytë kah qielli”, poezi, 2014
Zef Ndrecaj “Shtigjeve të mbërthyera”, poezi, 2013
Zef Ndrecaj “Fshatrat buzë drinase”, tregime, 2014
Vjollca Koni “Poseidon”, poezi, 2014
Driton Smakaj “217”, Roman, 2015
Hazir Mehmeti “Udhëtim S”, publicistikë, 2015
Hazir Mehmeti “Shëngjergji”, tregime, 2015
Besim Xhelili “Besa”, poezi, 2016
Besim Xhelili “1803”, roman, 2016
Besim Xhelili “Dallgë në zemër”, poezi, 2016
Besim Xhelili “Sy të pafajshëm...”, poezi, 2016
Mërgim Osmani “Sykaltra”, tregime, 2016
Mërgim Osmani “Misteri në sy”, poezi, 2016
Vjollca Koni “Ti, Qindvjetësh”, poezi, 2016
Hazir Mehmeti Kohëthyerja, tregime, 2017


@ 2017

Lidhja e Shkrimtarëve dhe Krijuesve Shqiptarë në Austri
"ALEKSANDËR MOISIU", Vjenë
Zurück zum Seiteninhalt | Zurück zum Hauptmenü