Kuvendet - Moisiu

Lidhja e Shkrimtarëve dhe Krijuesve Shqiptarë në Austri

"ALEKSANDËR MOISIU"
                Vjenë, Austri
Nr. Regj.: 746750400
Direkt zum Seiteninhalt

Hauptmenü:

Të ndryshme
Sipas statutit të Lidhjes jemi të obliguar që një herë në katër vite të mbajmë kuvendin e punës dhe atë zgjedhor. Më 30 nëntor 2014 Lidhja mbajti kuvendin e parë të punës, ndërsa ai zgjedhor u mbajt më 6 dhjetor 2015. Më poshtë gjeni detajet nga këto kuvende.

Kuvendin e punës udhëhoqi z. Hazir Mehmeti me anëtarët e kryesisë së punës së kuvendit znj. Jehona Muja Sukaj dhe z. Ajet Shira.


Besim Xhelili,


Raporti i punës së LSHKSHA (në formë kronologjike)


(Kjo listë u është dhënë nga një kopje të pranishmëve në kuvend)Artikulli në:  
Pamje përmes fotografive nga puna e kuvendit të parë të Lidhjes
Më 6 dhjetor 2015 Lidhja e mbajti kuvendin e parë të rregullt zgjedhor, ku para të pranishmëve në kuvend, kryesia e vjetër raportoi për punën e saj, raportin financiar dhe gjendjen e arkës. Në fund me marrëveshje u zgjodh kryesia e re (shiko rubrikën Kryesia), dhe u shtrua një koktej modest rasti.

Hapni proçesverbalin nga kuvendi zgjedhor në formatin pdf.,
duke shtypur mbi ikonën më poshtë.


Artikulli në:

   
Pamje përmes fotografive nga puna e kuvendit të parë zgjedhor të Lidhjes
@ 2017

Lidhja e Shkrimtarëve dhe Krijuesve Shqiptarë në Austri
"ALEKSANDËR MOISIU", Vjenë
Zurück zum Seiteninhalt | Zurück zum Hauptmenü