Kryesia - Moisiu

Lidhja e Shkrimtarëve dhe Krijuesve Shqiptarë në Austri

"ALEKSANDËR MOISIU"
                Vjenë, Austri
Nr. Regj.: 746750400
Direkt zum Seiteninhalt

Hauptmenü:

KRYESIA E LSHKSHA "ALEKSANDËR MOISIU", VJENË

Në kuvendin zgjedhor mbajtur më 6 dhjetor 2015, për mandatin e ri 4-vjeçar u zgjodh kryesia e re në përbërjen si më poshtë:

Anton MARKU,
Kryetar
Vjollca KONI,
Nënkryetare
Zef NDRECAJ,
Nënkryetar
Ramiz SELIMI,
Nënkryetar
Ragip DRAGUSHA,
Sekretar
Jehona MUJA,
Arkëtare
Hazir MEHMETI,
Anëtar i Kryesisë
Pamje me fotografi nga kuvendi zgjedhor 2015
Për kryesinë e Lidhjes është shumë me rëndësi transparenca financiare dhe gjendja e hyrjeve dhe daljeve në arkën e Lidhjes. Prandaj, kemi kënaqësinë që ta hapim para anëtarëve tanë dhe të interesuarve të tjerë këtë raport financiar. Raporti është i hapur për të gjithë anëtarët e Lidhjes dhe sipas kërkesës ju dërgohet përmes E-Mailit.

Na shkruani në info@moisiu.eu ose kontaktoni kryesinë e Lidhjes.
@ 2017

Lidhja e Shkrimtarëve dhe Krijuesve Shqiptarë në Austri
"ALEKSANDËR MOISIU", Vjenë
Zurück zum Seiteninhalt | Zurück zum Hauptmenü