Kontakti - Moisiu

Lidhja e Shkrimtarëve dhe Krijuesve Shqiptarë në Austri

"ALEKSANDËR MOISIU"
                Vjenë, Austri
Nr. Regj.: 746750400
Direkt zum Seiteninhalt

Hauptmenü:

Të dashur miq,

për çdo pyetje, kritikë, vërejtje, këshillë, sugjerim apo lëvdatë, mos hezitoni të na drejtoheni. Ne mirëpresim çdo mesazh dhe bashkëpunim nga Ju!
Përdorni formularin më poshtë të na kontaktoni ose na dërgoni një E-Mail në info@moisiu.eu. Gjithsesi mundeni edhe direkt kryetarit t'i drejtoheni në adresën e tij të shënuar tek rubrika Impresum ose të na shkruani në Facebook.

Me konsideratë,
Kryesia


Tip

Tip

@ 2017

Lidhja e Shkrimtarëve dhe Krijuesve Shqiptarë në Austri
"ALEKSANDËR MOISIU", Vjenë
Zurück zum Seiteninhalt | Zurück zum Hauptmenü