Fotografi - Moisiu

Lidhja e Shkrimtarëve dhe Krijuesve Shqiptarë në Austri

"ALEKSANDËR MOISIU"
                Vjenë, Austri
Nr. Regj.: 746750400
Direkt zum Seiteninhalt

Hauptmenü:

Galeria
AKTIVITETET E LIDHJES PËRMES FOTOGRAFIVE

Përurimi i veprës "Kohëthyerja", të autorit
Hazir Mehmeti, Vjenë, qershor 2017
Orë letrare në kuadër të Javës
së Integrimit 2017, maj 2017
Orë letrare në Lalish Theater Vjenë, prill 2017
Promovimi i librit "Sykaltra" të autorit
Mërgim Osmani, Vjenë, prill 2017
Orë letrare për nder të pavarësisë
së R. së Kosovës, Vjenë, 17.02.2017
Orë letrare për nder të festës së Nëntorit,
23.11.2016, Vjenë
Takimet kulturore dhe letrare në vendlindje,
verë 2016
Orë letrare në kuadër të festimit të 17-vjetorit
të çlirimit të Kosovës, Knittelfeld, 12.06.2016
Orë letrare në kuadër të
"Javës së Integrimit në Vjenë 2016", 11.05.2016
Promovimi i librave “1803”, dhe “Besa”,
të autorit Besim Xhelili, Vjenë, prill 2016

Orë letrare për nder të pavarësisë
së R. së Kosovës, Vjenë, 17.02.2016
Promovimi i librit publicistik “Udhëtim S”,
të autorit Hazir Mehmeti, Vjenë, 16.11.2015
@ 2017

Lidhja e Shkrimtarëve dhe Krijuesve Shqiptarë në Austri
"ALEKSANDËR MOISIU", Vjenë
Zurück zum Seiteninhalt | Zurück zum Hauptmenü