Aktivitetet - Moisiu

Lidhja e Shkrimtarëve dhe Krijuesve Shqiptarë në Austri

"ALEKSANDËR MOISIU"
                Vjenë, Austri
Nr. Regj.: 746750400
Direkt zum Seiteninhalt

Hauptmenü:

Galeria
AKTIVITETET E LIDHJES NË FORMË KRONOLOGJIKE

Promovimi i Shoqatës, Vjenë, 14.01.2012
Orë letrare-kulturore, Vjenë, 27.03.2012
Pasdite letrare-kulturore, Vjenë, 10.06.2012
Pasdite letrare-kulturore, Linz, 29.09.2012
Pjesëmarrje në orën letrare, Augsburg, Gjermani, 28.10.2012
Orë letrare, Vjenë, 15.12.2012
Orë letrare, Vjenë, 19.01.2013
Pjesëmarrje në koncertin e Pavarësisë, Vjenë, 17.02.2013
Orë letrare, Graz, 16.03.2013
Pjesëmarrje në orën letrare, Koblenz, Gjermani, 23.03.2013
Orë letrare, Kapfenberg, 02.06.2013
Orë letrare, Wiener Neustadt, 16.06.2013
Pjesëmarrje në aktivitetet letrare, Prishtinë, gusht 2013
Promovime në Pen Klubin austriak, Vjenë, 30.09.2013
Orë letrare, Wiener Neustadt, 13.10. 2013
Orë letrare, Salzburg, 19.10.2013
Pjesëmarrje në orën letrare, Koblenz, Gjermani, 23.11.2013
Orë letrare për nder të 101-vjetorit të pavarësisë së Shqipërisë, Vjenë, 25.11.2013
Orë letrare, Linz, 01.12.2013
Orë letrare, Vjenë, 20.01.2014
Orë letrare, Budapest, Hungari, 10.02.2014
Pjesëmarrje në orën letrare, Koblenz, Gjermani, 29.03.2014
Orë letrare në QNK (IKZ), Vjenë, 05.05.2014
Orë letrare, Schladming, 10.05.2014
Prezantim në Javën e Integrimit 2014, Vjenë, 12.05.2014
Orë letrare dhe prezantim filmi në Baden, 16.09.2014 (në bashkëpunim me SHKA “17 Shkurti”)
Orë letrare në kuadër të Javës së Kulturës Shqiptare në Austri 22.09.2014 (në bashkëpunim me KKSHSHA)
Orë letrare në Shoqërinë Austriake për Letërsi, 29.09.2014
Orë letrare në SPÖ Hernals, 20.10.2014
Mbajtja e Kuvendit të Lidhjes, Vjenë, 30.11.2014
Konkursi i parë letrar, 15.01.2015 - 15.02.2015
Orë letrare dhe promovime, Vjenë, 16.02.2015
Promovime librash, Budapest, Hungari, 18.03.2015
Kollazh letrar - kulturor, Knittelfeld (Steiermark), 22.03.2015
Ndarja e çmimeve të konkursit të parë letrar, 12.04.2015
Orë letrare në bashkëpunim me Internationaler
Verein, Europa Literaturkreis dhe Theater Baum Schere, Kapfenberg (Steiermark), 26.04.2015
Orë letrare në kuadër të Javës Vjeneze të Integrimit, Bezirksvorstehung Alsergrund, Vjenë, 11.05.2015
Orë letrare në kuadër të Javës së Kulturës Shqiptare në Austri, Vjenë, 11.06.2015
Pjesëmarrje në aktivitetet letrare dhe kulturore në vendlindje gjatë muajve të mërgimtarëve 2015
Pjesëmarrje në kuvendin e parë zgjedhor të LKSHM, Koblenz, Gjermani, 21-22 nëntor 2015
Promovimi i librit “Udhëtim S”, i autorit Hazir Mehmeti, 16.11.2015 në bashkëpunim me Ambasadën
e Kosovës në Vjenë dhe me Shoqatën “Naim Frashëri“
Orë letrare në Vjenë, 17.02.2016    
Promovimi i librave “1803”, roman dhe “Besa”, poezi të autorit Besim Xhelili, 12.04.2016 në bashkëpunim
me Ambasadën e Kosovës në Vjenë
Orë letrare në kuadër të “Javës së Integrimit në Vjenë 2016”, 11.05.2016
Orë letrare në kuadër të festimit të 17-vjetorit të çlirimit të Kosovës, Knittelfeld, 12.06.2016
Takimet kulturore dhe letrare në vendlindje, verë 2016
Orë letrare për nder të festës së Nëntorit, 23.11.2016, Vjenë
Orë letrare për nder të pavarësisë së R. së Kosovës, Vjenë, 17.02.2017
Promovimi i librit "Sykaltra" të autorit Mërgim Osmani, Vjenë, prill 2017
Orë letrare në Lalish Theater Vjenë, prill 2017
Orë letrare në kuadër të Javës së Integrimit 2017, maj 2017
Përurimi i veprës "Kohëthyerja", të autorit Hazir Mehmeti, Vjenë, qershor 2017

@ 2017

Lidhja e Shkrimtarëve dhe Krijuesve Shqiptarë në Austri
"ALEKSANDËR MOISIU", Vjenë
Zurück zum Seiteninhalt | Zurück zum Hauptmenü